A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Представники Іваничівської громади взяли участь у П’ятій німецько-українській конференції муніципальних партнерств

Дата: 17.10.2022 11:34
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Представники Українських муніципалітетів взяли участьу П’ятій німецько-українській конференції муніципальних партнерств під назвою «Партнерства для розбудови та розвитку».

Делегація представників органів місцевого самоврядування, що є членами Асоціація міст України від Волині найчисленніша.Так, Іваничівську громаду представляли заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та начальник відділу соціально-економічного розвитку та інфраструктури апарату Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок.

Захід відбувся 12 та 13 жовтня 2022 року в м. Ауґсбурзі. Німеччина та спрямований на бургомістрів і голів, представниць і представників громад Німеччини і України, що розвивають партнерські відносини.

Організаторами конференції є EngagementGlobal з її Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) у співпраці з округом Швабія, з Асоціацією міст Німеччини та Асоціацією міст України.

За допомогою конференції муніципального партнерства зацікавлені громади мали змогу знайти зацікавлених партнерів на території Німеччини та налагодити нові плідні відносини вже найближчим часом.

Учасники конференції обговорювали питання впровадження та підтримки партнерських проєктів та взяли участь у вузько спеціалізованих проєктних майстернях:

  • стала відбудова та теплопостачання у містах та громадах України
  • сприяння інтеграції ВПО та посилення згуртованості в громадах
  • продовольча безпека та розвиток

Всі учасникипровели ряд результативних зустрічей, що стануть початком плідного Волинсько-Німецького партнерства заради розвитку громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора