A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 09:02
Кількість переглядів: 343

Шановні жителі Іваничівської громади!

Вітаю вас з Днем захисників та захисниць України та 80-річницею створення Української повстанської армії, Днем Українського козацтва, які символічно відзначаються на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Заступниця та покровителька завжди боронила наш народ, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

14 жовтня поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв'язок поколінь та особливо шануються українцями. Справа захисту незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої героїчні імена.

Велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

В цей святковий день щиро бажаю, аби Пресвята Богородиця оберігала усіх нас, неньку Україну, берегла життя наших захисників. Зичу всім міцного козацького здоров’я, миру, невичерпної енергії, віри, незламної волі до перемоги та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди!

Бажаю нашим Героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою селищний голова Лідія Томашевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь