A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем працівників освіти !

Дата: 02.10.2022 08:21
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

Дорогі освітяни Іваничівської громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Діти – наше майбутнє. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої громади. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, новаторство та ентузіазм. Переконана,що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному маленькому жителю нашої громади, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Бажаю Вам мирного неба над рідною землею, міцного здоров'я, особистого щастя, терпіння, мудрості, цікавих творчих ідей, сімейного благополуччя. А також, любові та пошани від ваших учнів. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім’я щасливого майбутнього України !

 

Селищний голова                                        Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора