A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.09.2022 17:15
Кількість переглядів: 701

Фото без опису28 вересня 2022 року проведене чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради.  

Члени виконавчого комітету обговорили та прийняли Програму підтримки жителів Іваничівської селищної територіальної громади, яких мобілізовано до лав Збройних Сил України та які беруть участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України,  а також членів сімей загиблих військовослужбовців на 2022-2023 роки та Програму дистанційного обслуговування бюджету Іваничівської селищної територіальної громади на 2022-2023 роки.

На засіданні виконкому розглянули питання встановлення та застосовування при розрахунках з бюджетними установами, що розташовані на території Іваничівської селищної ради, тарифу на теплову енергію.

Члени виконавчого комітету заслухали підготовку комунальних закладів Іваничівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та підготовку закладів  освіти селищної ради до нового 2022-2023 навчального року.  

На засіданні виконкому  затверджені:  звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств «Іваничівська багатопрофільна лікарня» та «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2022 року, мережа закладів загальної середньої освіти, класів, контингенту учнів на 2022-2023 навчальний рік, план роботи виконавчого комітету Іваничівської селищної  ради на ІV квартал 2022 року.

Члени виконкому надали дозвіл на здійснення перепоховання останків загиблого військовослужбовця на кладовищі в смт Іваничі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора