A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

28 вересня 2022 року відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради

Дата: 27.09.2022 19:32
Кількість переглядів: 483

28 вересня 2022 року о 10.00 год. в конференц-залі Іваничівської селищної ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

 

1) Про встановлення та застосовування при розрахунках з бюджетними установами/організаціями, що розташовані на території Іваничівської селищної ради, тарифу на теплову енергію.

2) Про організацію підготовки комунальних закладів Іваничівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

3) Про затвердження Програми дистанційного обслуговування бюджету Іваничівської селищної територіальної громади на 2022-2023 роки.

4) Про затвердження Програми підтримки жителів Іваничівської селищної територіальної громади, яких мобілізовано до лав Збройних Сил України та які беруть участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України,  а також членів сімей загиблих військовослужбовців на 2022-2023 роки.

5) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівська багатопрофільна лікарня» за І півріччя 2022 року.

6) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2022 року.

7) Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, класів, контингенту учнів на 2022-2023 навчальний рік.

8) Про підготовку закладів  освіти селищної ради до нового 2022-2023 навчального року.

9) Про надання дозволу на здійснення перепоховання останків загиблого військовослужбовця Павлишина І.С. на кладовищі в смт Іваничі.

10) Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Іваничівської селищної ради на ІV квартал 2022 року.

11) Різне.

 

З проектами рішень виконавчого комітету Іваничівської селищної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Іваничіської селищної ради за посиланням   https://ivaselrada.gov.ua/docs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь