A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Команда Іваничівської територіальної громади взяла активну участь у Обласному благодійному фестивалі фізичної культури і спорту

Дата: 17.09.2022 10:47
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Команда Іваничівської територіальної громади взяла активну участь у Обласному благодійному фестивалі фізичної культури і спорту серед міських територіальних громад та міст обласного значення, який відбувся 16 вересня, в селі Тростянець Ківерцівської міської територіальної громади. 

Програма фестивалю поєднала в собі різноманітні особисто-командні змагання та конкурси, такі як парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, боча, змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Козацькі розваги» та «Перетягування линви».

Команда нашої громади прийняла участь у всіх видах змагань та здобула 2 місце в загальному заліку серед селищних територіальних громад. Відповідно Іваничівську команду нагороджено кубком та грамотою за зайняте призове місце.

Так, Анатолій Макаров, Анатолий Квитка, Микитюк Володимир, Олег Вихованець та Дзись Ігор представили команду з волейболу та зайняли призове 2 місце, Панасюк Микола та Панасюк Олександр змагалися у силових конкурсах та вибороли 2 та 3 місця, Іван Палій та Бухович Олена - дартс та зайняте 2 місце, Масловський Микола, Панасюк Микола, Панасюк Олександр, Ліщук Андрій, Озерной Олександр, Бондарук Володимир - перетягування линви та зайняте 2 місце,  сім'я  Володимира, Мар'яни та Арсена Бондаруків - конкурс "Мама, тато, я - спортивна сім'я", Півницька Віра та Вихованець Ігор - шашки, а Перванчук Сергій - риболовний спорт.

Це команда нашої громади, яка з особливим спортивним запалом змагалася на фестивалі та виборола почесне призове місце.

Також в ході благодійного фестивалю проходив збір коштів для підтримки українських Захисників, де долучилися всі учасники Іваничівської команди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора