Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада попрощалася зі своїм Героєм

Дата: 21.09.2022 17:31
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

Страшна війна забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця, нашого земляка Вадима Петровича Куницького, який боронив українську землю від російського окупанта. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – донечка, без сина – батьки, без брата – брати.         

Народився та виріс Вадим в с. Древині, навчався у Іваничівській школі №2 та успішно її закінчив.

Після закінчення Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова працював вчителем інформатики у спеціалізованій школі № 254 Святошинського району міста Києва.

Незважаючи на свій молодий вік, він завжди прагнув бути на передовій: і на освітянському фронті, і захищаючи свою Батьківщину від ворога. Вадим був призваний на військову службу  під час мобілізації у липні 2022 року, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу.

14 вересня 2022 року загинув під час виконання бойового завдання в результаті артилерійського та мінометного обстрілу з боку противника. У тридцять  років Вадим віддав життя за Україну, за її незалежність і територіальну цілісність, за майбутнє кожного українця.

Сьогодні жителі громади, односельчани, бойові побратими, родина,  однокласники, друзі, односельчани зійшлися віддати останню шану Вадиму.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, запевнивши, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Священник Свято-Дмитрівської церкви с. Древині отець Віталій та  духовенство Володимир-Волинського благочиння звершили заупокійне похоронне богослужіння за загиблим Героєм Вадимом, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю. 

Вічна пам’ять загиблому Герою Вадиму Куницькому!

Нехай Бог прийме у свої обійми ще одного Захисника.

Висловлюємо глибокі співчуття та розділяємо  біль втрати разом із родиною загиблого. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора