A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Андрія Шимонюка

Дата: 13.09.2022 17:29
Кількість переглядів: 2929

Фото без опису

Сьогодні жителі Іваничівської громади провели в останню путь свого земляка, Героя – Андрія Шимонюка,  який загинув 6 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу  від рук російського окупанта. Загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. 

Андрій народився в селищі Іваничі, тут виріс, навчався у місцевій школі, закінчив її. Ніколи не пасував перед труднощами,  перебував у місцях, де велися запеклі бої. Андрій був призваний на військову службу  під час мобілізації у травні 2022 року, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. У віці  тридцяти дев’яти років Андрій віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці, представники громадських організацій та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

Щирі співчуття мамі, родині та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловили селищний голова Лідія Томашевська, вчителька Майя Пемпко, високо оцінивши патріотичний порив і його по-справжньому чоловічий вибір та запевнивши, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Чин похорону Андрія Шимонюка здійснили  священнослужителі  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

СЛАВА ГЕРОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора