A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Курси програмування безкоштовно для громадян України!

Дата: 12.09.2022 17:14
Кількість переглядів: 496

Фото без опису 

                                                         

Курси програмування безкоштовно

для громадян України!

 

Отримайте новий фах, який дозволяє працювати будь-де: 

 

  • ITVDN https://is.gd/MVmrFs, освітній онлайн-ресурс для програмістів, надає українцям безкоштовний доступ до своїх матеріалів за напрямками Java, C#/.NET, FrontEnd, Python, Node.js, Ruby&Rails, ASP.NET MVC, PHP, Unity Game Dev., C++, мобільна розробка для Android, iOS, тестування та інші на 30 днів.
  • освітня платформа Coursera  https://is.gd/aH4mUx, яка налічує понад 5200 курсів і 2200 проєктів від більш ніж 200 провідних університетів і компаній, відкрила безплатний доступ для українців до всіх курсів на платформі.
  • соціогуманітарний факультет Projector Humanitarium https://is.gd/M21VGA онлайн-інституту Projector Institute надав доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу. Безплатно переглянути лекції можна "до перемоги України та ще місяць після". Щоб отримати доступ, натискайте "придбати відеокурс", реєструйтеся, вказуйте в рядку "подарунковий код" — 0688-5072.
  • платформа Campster  https://is.gd/N15EMO відкрила багато безкоштовних відеокурсів, зокрема, про різні напрямки інтернет-маркетингу та з вивчення іноземних мов.
  • “Марафон культурних практик”  https://is.gd/VNlGnn відкрив безкоштовні онлайн-лекції та майстер-класи від української фахової спільноти: про дизайн, інтерфейси, саморозвиток, фриланс з 4 квітня і до нашої перемоги.
  • Платформа Collaborator https://is.gd/bORJw6 проводить безкоштовні вебінари, які допоможуть українцям знайти своє місце в IT-галузі.

 

 

  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора