Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч-реквієм

Дата: 11.09.2022 16:00
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

11 вересня в селищі Іваничі, біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» відбулася зустріч-реквієм, з ініціативи громадської організації родин загиблих «Герої не вмирають» та матерів учасників АТО.

Цей день об’єднав на території Іванич усі громади бувшого Іваничівського району. Прибули делегації із Павлівської, Поромівської, Литовезької територіальних громад, а також представники відділу поліцейської діяльності №1 (сел. Іваничі), третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, добровольчого формування №1 Іваничівської територіальної громади, щоб віддати шану сім’ям та родинам загиблих воїнів на Сході країни.

Поминальну панахиду за загиблими відслужили митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій, отець Василь та отець Ярослав.

На завершення учасники поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

Після заходу відбувся круглий стіл голів громад з сім'ями та родинами загиблих воїнів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора