A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

2 вересня 2022 року відбудеться чергова 19-а сесія Іваничівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 01.09.2022 16:43
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

2 вересня 2022 року о 10.00 год. в залі засідань Іваничівської селищної ради відбудеться позачергова 19 сесія Іваничівської селищної ради з таким порядком денним:

1. Про погодження намірів передачі в оренду індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності Іваничівської територіальної громади та включення цих об’єктів до Переліку першого типу об’єктів оренди майна, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронних торгів (аукціону).

2. Про втрату чинності рішення Іваничівської селищної ради від 23.12.2021 року № 13/18.

3. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Бадивському Р.А.

4. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування господарської будівлі гаража-боксу № 4 громадянці Шкарадюк Марії Федорівні.

5. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування господарської будівлі гаража-боксу № 9 громадянці Шкарадюк Марії Федорівні.

6. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель гаража-боксу № 1 з кладовою та гаража-боксу № 2 громадянину Шлапаку Василю Степановичу. 

7. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування господарської будівлі зерноскладу № 1 громадянці Шлапак Людмилі Володимирівні;

8. Про надання дозволу на розроблення  проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  розміщення та обслуговування токарного цеху громадянину Фурсевичу Валентину Дмитровичу

9. Різне.

З проектами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради за посиланням https://ivaselrada.gov.ua/docs/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора