A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем знань

Дата: 01.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 611

Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

          Щиро вітаю вас зі святом першого дзвоника та Днем знань!  Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань. Проте сьогоднішнє свято з присмаком гіркоти і болю. Болю за долю нашої неньки України, яка стікаючи кров’ю своїх кращих синів та дочок, виборює собі право на свободу і незалежність, право на фізичне існування української нації. Наші воїни боронять рідну землю, щоб сьогоднішнє свято прийшло в кожну школу, в кожну сім’ю, до кожного школяра.  І ми віримо, що кожен день Збройні сили України наближають нашу перемогу.

          Особливі вітання найменшим школярам, які цього року йдуть до першого класу. Це - значна подія у вашому житті, яка вам та вашим батькам запам'ятається на все життя. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Краси, Здоров'я. Бажаю вам успіхів у їх подоланні! Любіть нашу дорогу Україну, материнську мову, поважайте працю людей та їх знання.

          Впевненості, натхнення та наснаги бажаю учням випускних класів, для яких сьогодні перший шкільний дзвоник пролунає востаннє. Бажаю вам успішно пройти всі випробування, отримати по закінченню навчання найкращі результати, поповнити лави студентів вузів України та світу й здобути професію, яка була б вам до душі та приносила задоволення й достойне життя. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети.

          Висловлюю найщиріші слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

          Впевнена, що саме молоде покоління становитиме основу майбутнього  та  побудує по-справжньому єдину,  вільну , суверенну, соборну і міцну європейську державу.

          З Днем знань! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Іваничівський селищний голова   Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора