A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Серпневі зустрічі педагогічних працівників закладів освіти селищної ради

Дата: 31.08.2022 16:38
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

31 серпня 2022 року  відбулася серпнева зустріч педагогічних  працівників  закладів освіти громади в режимі онлайн.

В зустрічі взяла участь селищний голова Лідія Томашевська та заступник селищного голови з гуманітарних питань  Оксана Рубан.

Розпочинаючи роботу освітянського форуму, Лідія Михайлівна подякувала педагогам громади за здобутки вихованців, забезпечення освітнього процесу в умовах військового стану та підготовку приміщень шкіл та садочків, укриттів до нового навчального року та побажала  усім миру і спокою  та вдалого навчального року.

Тема серпневої зустрічі «Освіта та освітяни - незламні у війні», такою ж була тема виступу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алли Наумук, яка проаналізувала роботу педагогічних колективів закладів дошкільної та повної загальної середньої  освіти  громади у 2021-2022 навчальному році та окреслила основні орієнтири розвитку освіти громади у 2022-2023 навчальному році.

До зустрічі приєдналися  керівники закладів освіти та працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту.

На завершення із вітальним словом до освітян звернулася заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, побажавши всім миру, швидкої  перемоги та вдалого навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора