A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вшанували пам’ять захисників України

Дата: 29.08.2022 11:28
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Щороку 29 серпня ми вшановуємо пам'ять про загиблих Героїв під час російсько-української війни, яка і досі триває. Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 р. задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

У Свято-Покровському храмі смт Іваничі відбулася панахида за упокій загиблих українців та молитва за мир у нашій державі.

Вшанувати пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, зникли безвісти чи померли від отриманих ран, прийшли їхні матері, батьки та дружини, бойові побратими, представники духовенства, поліції, влади, громадськості та військовослужбовці.

Поминальну панахиду за загиблими відслужили митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій та отець Василь.

Зі словами підтримки та вдячності звернулася до сімей загиблих захисників України селищний голова Лідія Томашевська та наголосила, що ми пам’ятаємо про найбільшу жертву, яку свідомо віддали своїй державі наші захисники.

      На завершення учасники заходу поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» та на могили воїнів-земляків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора