A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

До уваги жителів громади!

Дата: 25.08.2022 16:25
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

До уваги жителів громади!

    Введення військового стану в Україні призвело до значного падіння рівня охоплення вакцинацією як дитячого так і дорослого населення та високої ймовірності виникнення спалахів інфекційних захворювань. Зокрема, населення піддається підвищеному ризику захворіти на правець унаслідок отриманих травм, в тому числі вогнепальних та інфікуванню багатьма іншими вакцинокерованими захворюваннями. Тому, на сьогоднішній день важливим є створення умов для проведення щеплень проти дифтерії та правця, а також COVID-19  та грипу не тільки підлягаючим контингентам згідно плану, а й особам зі складу сил територіальної оборони та добровольчих формувань громади за їх зверненням.

     У випадку порушення Календаря профілактичних щеплень серед будь-яких вікових груп населення слід якомога швидше відновити надання послуги з імунізації незалежно від наявної декларації у пацієнта про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу

      Своєчасна вакцинація є ключем до захисту дітей, дорослих та осіб похилого віку від серйозних та небезпечних для життя інфекційних захворювань.

     В пунктах щеплень КНП «Іваничівського ЦПМСД» можна зробити  щеплення за зверненням незалежно від наявності декларації про вибір лікаря.

Нововолинське відділення Володимир-Волинського районного відділу ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора