A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

31 річниця Незалежності України

Дата: 24.08.2022 13:30
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

Цьогоріч найбільше державне свято День Незалежності України проходить під звуки сирен, з думками про війну, в умовах якої вже шість місяців поспіль живе вся Україна. Тому заплановані раніше масові заходи необхідно було проводити лаконічно  з дуже обмеженим колом учасників.

У Свято-Покровському храмі смт Іваничі священнослужителі  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель отець Андрій та отці Василь, Ярослав та Володимир відслужили Молитву за Україну і український народ та поминальну панахиду за загиблими, під час російсько-української війни за участю керівництва громади, представників відділу поліцейської діяльності №1 (сел. Іваничі), Третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, добровольчого формування №1 Іваничівської територіальної громади.  По завершенні спільної молитви  селищний голова Лідія Томашевська вручила Грамоту Володимир-Волинської районної військової адміністрації  родині Дідиків Валентині Павлівні та Миколі Степановичу – батькам загиблого військовослужбовця Віталія Дідика, жителя с. Мишів.

Учасники заходу також  поклали квіти та лампадки  до пам’ятника Тарасу

Шевченку та пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України  «Герої не вмирають».

Селищний голова Лідія Томашевська вручила грамоту Володимир-Волинської районної військової адміністрації  Іванчук Нелі Пилипівні  - мамі військовослужбовця та висловила слова вдячності. Також селищний голова побажала мирного неба, єдності та незламної сили духу та зазначила, що   де б кожен з нас не був: на передовій або в тилу, ми наближаємо найголовнішу Перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора