A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2022 08:10
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

Шановні жителі Іваничівської громади!

24 серпня 1991 року - це день перемоги українського народу у прагненні мати свою незалежну самостійну Українську Державу. Це день, коли здійснилася вистраждана мрія не одного покоління борців за волю України. Нелегкою ціною дається українцям територіальна цілісність Батьківщини та право жити на рідній землі.

Цього року День Незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. 31 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

З Днем Незалежності України! Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити Україну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Нехай свято Незалежності духмяним серпанком принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!

З Днем Незалежності 2022! Наближуємо Перемогу разом!

 

Іваничівський селищний голова   Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора