A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Нарада освітян

Дата: 22.08.2022 14:17
Кількість переглядів: 425

 

 

Фото без опису

         22 серпня 2022 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої  та дошкільної освіти Іваничівської селищної ради, яку  провела начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Алла Наумук.

         В нараді взяли участь селищний голова Лідія Томашевська та заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан.

         Селищний голова Лідія Томашевська подякувала освітянам за підготовку закладів освіти до роботи в новому навчальному році і наголосила на його особливостях в умовах військового  часу, необхідності охопити всіх дітей громади різними формами навчання, забезпечення психологічної підтримки здобувачів освіти в цей непростий час.

         Заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан акцентувала увагу присутніх на питаннях безпеки учасників освітнього процесу, дотримання Інструкцій з техніки безпеки при сигналі «Повітряна тривога», перевезені дітей для закладів освіти, тощо.

          Освітяни обговорили питання організаційних заходів стосовно початку нового навчального року, щодо проведення методичних хабів та серпневих зустрічей педагогічних працівників та поточні робочі питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора