A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відеозустріч з німецькими партнерами з громади Ерцгаузен

Дата: 01.08.2022 16:48
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

29 липня відбулась чергова зустріч голови Іваничівської селищної ради Лідії Томашевської з німецькими партнерами з громади Ерцгаузен: Хубертусом Рідлом та Мартіном Таубертом, участь у якій також взяли  депутат районної ради Інна Хільковець, начальник відділу соціально-економічного розвитку Наталія Мазурок, начальник відділу освіти, науки, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алла Наумук. Ініціатором даної зустрічі був відповідальний за німецько-українську співпрацю Хубертус Рідл, який з перших днів війни активно підтримує Україну та Іваничівську громаду зокрема. 

Учасники відео зустрічі обговорили подальші кроки співпраці, а саме можливість реалізації спільного проекту в галузі освіти та отримання благодійної допомоги для КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

Слід зазначити, що бургомістр громади Ерцгаузен Клаудія Ланге та відповідальний за німецько-українську співпрацю Хубертус Рідл всіляко сприяють розвитку партнерських відносин та  підтримують Іваничівську територіальну громаду у цей складний період. 

За їх сприяння, а також за допомогою інших служб Німеччини, було неодноразово надано благодійну допомогу для жителів громади, військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території громади. Завдяки німецьким партнерам отримано продукти харчування, засоби гігієни, медичні засоби, захисний одяг та спорядження, пожежно-технічне та аварійно-рятувальне обладнання для рятувальників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора