A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вшанування земляків – Героїв, які полягли за незалежність України

Дата: 28.07.2022 16:47
Кількість переглядів: 796

Фото без опису

 

День Української Державності нерозривно пов’язаний з розвитком війська та військовими тисячолітніми традиціями. Українці – захисники нашої державності – нащадки воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА. Сьогодні воїни Збройних Сил України ціною власного життя стримують російського агрессора, захищають суверинітет і незалежність нашої держави.

28 липня, у День Української Державності селищний голова Лідія Томашевська та митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій помолились за упокій загиблого воїна в зоні проведення антитерористичної операції Валерія Янчука та поклали квіти на його могилу.

Вшанування загиблих воїнів відбулося і в старостинських округах Іваничівської громади. Староста Соснинського старостинського округу Лариса Дердюк віддала шану Герою України, Герою Небесної сотні Сергію Байдовському, поклавши квіти до його могили.

На кладовищі в с. Мишів у скорботі схилили свої голови біля могили загиблого воїна у війні росії проти України Віталія Дідика батьки Героя –Валентина і Микола Дідики та староста Мишівського старостинського округу Надія Стежко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора