A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Сусідні територіальні громади вже переглянули тарифи на вивезення сміття!

Дата: 27.07.2022 15:56
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Керівництво Виробничого управління житлово-комунального господарства з метою недопущення погіршення  санітарно-епідемічної ситуації на території Іваничівської громади в у мовах воєнного стану зверталось з ініціативою провести засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іваничівської селищної ради з питання вивезення твердих побутових відходів в населених пунктах Іваничівської громади.

Керівник ВУЖКГ Олександр Істомін неодноразово акцентував увагу, що із значним зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів може порушитись графік вивезення сміття при існуючому тарифі, як від приватних  садиб, так і від організацій різних форм властності.

Літній температурний режим не дозволяє зменшити кратність вивезення сміття, оскільки це може спровокувати значні незручності для жителів та стати однією з причин росту інфекційної захворюваності серед населення.

Комісія з питань ТЕБ і НС винесла рішення переглянути тарифи на вивезення сміття в сторону збільшення до економічно обґрунтованого рівня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора