Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Добровільному формуванню громади - бути!

Дата: 15.07.2022 14:56
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису

Цими днями селищний голова Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та працівник з військового обліку юридичного відділу апарату Іваничівської селищної ради Юрій Шевчук зустрілися з членами  Добровольчого формування №1 Іваничівської територіальної громади.

Під час зустрічі Лідія Михайлівна вручила лист вдячності командиру добровольчого формування Миколі Волинцю, а також подякувала всім членам добровольчого формування за високе почуття військового обов’язку та побажала міцного здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки.

Окрім того, селищний голова поінформувала, що сьогодні підтримка військових частин, прикордонних загонів, відділень поліції - першочергове завдання військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Зокрема, зазначила, що на підтримку військових частин територіальної оборони області та добровольчого формування громади, прикордонних загонів з місцевого бюджету з лютого 2022 року виділено кошти в сумі понад 425 тис.грн. Також з допомогою меценатів на Добровольче формування №1 Іваничівської територіальної громади закуплено комплекти військової форми. Меценатами та волонтерами надавалася підтримка місцевим військовим частинам, зокрема в частині формування роти охорони.

Оксана Рубан проінформувала присутніх про різні види допомоги, які були надані волонтерами, небайдужими жителями нашої громади, працівниками селищної ради та комунальних установ громади для підтримки військових частин, що дислокуються на території Волині, військовим госпіталям на Сході та внутрішньопереміщеним особам, які проживають на території громади.

Також зазначила, що за ініціативи працівників селищної ради перераховано одноденний заробіток на офіційний рахунок підтримки Збройних Сил України, відкритий у Національному банку України.

При завершенні зустрічі командир Микола Волинець підсумував, що основне завдання всіх членів добровольчого формування – пройти відповідну військову підготовку з тактичного навчання, яка дасть можливість бути підготовленому надати гідну відсіч ворогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора