A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з 5 річницею створення Іваничівської територіальної громади !

Дата: 30.06.2022 09:32
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Дорогі жителі та гості нашої громади! Сьогодні  ми  відзначаємо  5  річницю створення Іваничівської територіальної громади. З цієї нагоди, від  виконавчого комітету селищної ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто,  вітаю всіх зі святом!

Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша Іваничівська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших жителів. Разом ми дбаємо про соціально – економічний та культурний розвиток, про благоустрій, дбаємо про те, щоб будинки були затишними, двори - доглянутими, а вулиці – зеленими та квітучими.

Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю молодь громади, яка буде визначати її долю в майбутньому. Дуже хочеться бачити молоде покоління здоровим, цілеспрямованим, перспективним, з активною життєвою позицією.

В цей святковий день хочу щиро подякувати усім платникам податків, які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи Іваничівській громаді сили для розвитку, депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді, розсудливо і мудро приймають рішення та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем життєдіяльності громади, працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально  виконують свої обов’язки.

Нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.

Цього року ми змушені провести цей день у незвичних для нас умовах, умовах війни, яка страшним болем увірвалася на землю нашої неньки України та щодня забирає життя її кращих синів та дочок. Сьогодні жителі нашої громади воюють в рядах збройних сил України, відстоюючи її свободу і суверенітет. Ми низько схиляємо перед ними голови за їх громадянський подвиг та молимо Бога про їх повернення до рідних домівок живими та здоровими з Перемогою.

На жаль, наша громада вже втрачає своїх синів, що віддають своє життя за волю України. Вічна їм пам’ять та вічна слава!

Щиро віримо в швидку перемогу над ненависним ворогом, звільнення усієї України від окупанта та торжество добра над злом.

У непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати особисті думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.
 

Отож, з нагоди Дня громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади, бажаю мирного неба, злагоди та добробуту. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я та родинного затишку. Нехай процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

 

З повагою селищний голова                                             Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора