A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2022 07:01
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Шановні жителі Іваничівської громади!

Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України.

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

Але сьогодні російські агресори намагаються загарбати наші землі, зламати дух українців, руйнують маленькі села та великі міста. Щиро вірю, що Перемога буде за нами, бо за нами правда і з нами Бог. Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків і жінок, які стали на захист України. А також про мільйони простих небайдужих українців-волонтерів, які всіляко допомагають, забезпечують усім необхідним свою армію. Україна розпочинається із кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожного українця, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість.

Бажаю, щоб мир і взаєморозуміння сприяли подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії, рівності, верховенства права, повністю втілювалися в ваше повсякденне життя, щоб це свято об’єднало нас усіх у бажанні змінити життя на краще. Нехай це свято додає вам наснаги та впевненості у власних силах. Нехай ніколи не залишає вас віра в світле майбутнє нашої держави.

     Міцного вам здоров’я, любові і миру, щастя і достатку,  звершення усіх планів та задумів!

                      З повагою Іваничівський селищний голова      Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора