A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітали медичних працівників напередодні професійного свята

Дата: 17.06.2022 14:49
Кількість переглядів: 2194

Кожного року третьої червневої неділі в Україні відзначають День медичного працівника – свято тих, хто присвятив себе благородному покликанню стояти на варті порятунку життя та здоров’я людини.

Напередодні професійного свята селищний голова Лідія Томашевська та заступник голови Володимир-Волинської районної військової адміністрації з гуманітарних питань Андрій Сторонський привітали медичних працівників громади.

Лідія Томашевська звернулася до присутніх зі словами щонайкращих побажань і вітань, зокрема, висловила вдячність керівникам медичних установ Іваничівської громади Аллі Баранчук та Роману Киці, лікарям, фельдшерам, сестрам медичним, водіям, технічному персоналу, бухгалтерам і кожному, хто своєю відданою працею кожного дня дбає про здоров’я мешканців населених пунктів нашої громади.

          Медичні працівники нагороджені подяками селищного голови за високий професіоналізм, сумлінну та професійну діяльність, самовіддану працю у наданні медичних послуг населенню, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь