A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулося перше засідання комісії для проведення обстеження пам’яток (об’єктів) культурної спадщини

Дата: 04.06.2022 20:33
Кількість переглядів: 1466

Фото без опису

03 червня 2022 року, у залі засідань Іваничівської селищної ради, відбулося перше засідання комісії для проведення обстеження пам’яток (об’єктів) культурної спадщини у Іваничівській територіальній громаді на предмет виявлення їх невідповідності законам України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україніта заборону пропаганди їхньої символіки» та «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні 1939-1945».

На порядок денний комісії виносилося 4 питання.

По першому питання виступила голова комісії заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, яка ознайомила членів комісії з організацією роботи комісії. Про пам’ятки культурної спадщини, які знаходяться на території Іваничівської територіальної громади, доповіла Алла Наумук, заступник голови комісії, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради. Третє питання розподілили між собою Людмила Іванчук та Алла Наумук, які проінформували та ознайомили усіх присутніх із законодавчою та нормативно-правовою базою щодо об’єктів культурної спадщини.

По 4 питанні членами комісії було здійснено обстеження усіх пам’яток культурної спадщини, які знаходяться на території Іваничівської територіальної громади. В ході обстеження були виявленні невідповідності Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та взятті до уваги комісії для подальшої її роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора