A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2022 08:35
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

 

Традиційно у кінці травня в усіх школах України лунає останній дзвоник. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників особливо пам'ятний. 

Дорогі випускники, від сьогодні ви йдете у доросле життя, де на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідній школі. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя.  Щиро бажаю знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Тож нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

Шановні вчителі, сердечно дякую вам за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю, аби вогонь любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Зичу усім вам мирного неба над нашою ненькою - Україною, добра й благополуччя, міцного здоров’я та щастя у ваших домівках.

 

 

Селищний голова                                                                Лідія Томашевська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора