A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

26 травня  2022 року відбудеться  позачергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради

Дата: 26.05.2022 09:48
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

26 травня  2022 року о 12.00 год. в конференц-залі Іваничівської селищної ради відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

 

1. Про утворення Комісії для проведення обстеження пам’яток (об’єктів) культурної спадщини у Іваничівській територіальній громаді на предмет виявлення їх невідповідності законам України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років».

2. Про встановлення, утримання, обслуговування та демонтаж пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок Іваничівської  селищної  територіальної громади.

3. Про затвердження Положення про пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради в новій редакції.

4. Про топонімічну комісію Іваничівської селищної ради.

5. Різне.

 

З проектами рішень Іваничівської селищної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Іваничіської селищної ради за посиланням   https://ivaselrada.gov.ua/docs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора