A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з міжнародним днем музеїв !

Дата: 18.05.2022 10:33
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

«Сила музеїв»

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини. Збираючи і зберігаючи пам’ятки матеріальної і духовної культури, музеї ведуть велику науково-дослідну та освітньо-виховну роботу. Адже культурні надбання, нематеріальна культурна спадщина є визначальною у самоідентифікації нації.

Вітаю працівників музею, невтомних хранителів і дослідників історичної пам’яті, з професійним святом – Міжнародним днем музеїв.

Завдяки вашій самовідданій та творчій праці зберігається й примножується українська культурна спадщина. У своїй роботі ви переплітаєте минуле, сьогодення та майбутнє. Вашими зусиллями в свідомості підростаючого покоління виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій, любов до національного мистецтва.

Сердечно бажаю Вам безмежного творчого піднесення, вдалих досліджень, цікавих знахідок, міцного здоров'я, щастя, благополуччя та достатку, непохитної віри в світле майбутнє України.

 

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора