A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем Матері !

Дата: 08.05.2022 08:02
Кількість переглядів: 698

Фото без описуЦього року у неділю   8 травня збіглося два свята: християнське – жінок-мироносиць і державне – День матері. У цей день ми вітаємо всіх  матерів України!

Жінка-мати продовжує людський рід, на ній тримається сім’я, держава, світ і без неї не може бути майбутнього. Мати не лише народжує й виховує дітей, вона творить історію. Її мудрість, поміркованість, виваженість допоможуть Україні знайти свій шлях, який приведе до кращого майбутнього.

Кожна жінка у своєму єстві несе образ мироносиці – вона несе мир у світ, створює злагоду у своїй родині, дарує світу дітей, зберігає домашній затишок, плекає в душі і навколо себе віру, надію та любов.

У сьогоднішній час надзвичайно важливі молитви матерів, які просять захисту для синів-воїнів, щоб вони перебороли агресора та живими і здоровими повернулися з війни.

Саме матері є сучасними посланницями миру й любові. Ви самовіддано  захищаєте рідну землю на полі  бою, у медичних закладах поруч із хворими, у простих щоденних справах, опікуючись рідними людьми.  

Бажаю  миру в Україні,  благополуччя у родинах, злагоди у сім’ях, щоб щирою була теплота почуттів ваших близьких, завжди відчували заступництво Пресвятої Богородиці.  Хай Господь дарує довголіття у радості, а приклад жінок-мироносиць надихає і надалі нести у світ любов та милосердя,  ангел-хранитель завжди перебуває з вами.

Нехай ваші ніжні серця, дорогі Матері, зігрівають своїм невгасимим вогнем наші оселі й Україну. Земний уклін вам, щастя й любові!

 

 

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора