A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась зустріч громад-партнерів

Дата: 22.04.2022 14:56
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

21 квітня 2022 року за сприяння некомерційного товариства Engagement  Global  відбулась онлайн-зустріч представників  громади Іваничі та м.Ерцхаузен, Німеччина.  Метою заходу було напрацювання спільних дій, щодо допомоги та підтримки України у період війни.

У конференції взяли участь селищний голова Лідія Томашевська, заступники селищного голови: Віктор Березюк та Оксана Рубан, начальник відділу соціально-економічного розвитку та інфраструктури Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок, начальник 18 ДПРЧ управління у Волинській області Олександр Хом’як, керівник благодійного фонду «Незабудка» Сніжана Горбачук, депутат Володимир-Волинської районної ради Інна Хільковець та депутат Іваничівської селищної ради Ігор Мороз, представники КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» - директор Алла Баранчук, медичний директор Руслан Шевчук, заступник медичного директора Віталій Гуменюк та завідувач поліклінічного відділення Світлана Адамчук.

Німецьку громаду представляли мер міста Ерцхаузен Клаудія Ланге, відповідальний за партнерську співпрацю Хубертус Рідл, представники благодійного фонду «Незабудка» в Німеччині Ельке Рандзіо та Міхаела Німут, член добровільної пожежної команди пожежний інспектор громади Ерцхаузен Дірк Хайнріх та начальник пожежної частини району – дільничний інспектор Хайко Шекер, фармацевти Мартін Тауберт та Ноян Неятан.

Селищний голова Лідія Томашевська висловила слова вдячності меру міста Ерцхаузен Клаудії Ланге та усім жителям громади Ерцхаузен за активну участь у зборі та відправленні гуманітарної допомоги для України, а саме - фургон IVECO переданий для військовослужбовців Роти охорони Третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Окремі слова вдячності благодійному фонду «Незабудка». Також пожежному інспектору громади Ерцхаузен Дірк Хайнріх та начальнику пожежної частини району – дільничному інспектору Хайко Шекер за наданий захисний одяг та спорядження для пожежних рятувальників, пожежно-технічне та аварійно-рятувальне обладнання та оснащення для 18 Державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області  (смт Іваничі).

Учасники зустрічі обговорили ситуацію в Україні, зокрема в Іваничівській громаді, домовились про подальші кроки допомоги у подоланні викликів, пов'язаних з війною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора