A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Добрі справи напередодні Великодня

Дата: 21.04.2022 14:13
Кількість переглядів: 1155

Фото без описуВеликдень – це надзвичайно велике та світле свято для кожного із нас. Час напередодні Воскресіння Господнього завжди особливий. У ці дні ми всі потребуємо найбільше любові, прощення, молитви і добрих справ.

У цей день кожна родина збирається за столом, але, на жаль, далеко не всі мають змогу приготувати традиційні великодні страви.

Аби атмосферу свята відчули у кожній домівці в Іваничівській громаді традиційно здійснюємо доброчинну акцію «Великодній кошик». Так,  працівники Центру надання соціальних послуг Алла Іванчук та Олена Макарук вручили продуктові набори одиноким громадянам похилого віку, інвалідам та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Іваничівська селищна рада виділила з місцевого бюджету кошти на закупівлю продуктових наборів. Благодійну допомогу надав благодійний фонд «Незабудка». У великодніх пакунках найнеобхідніше, щоб зустріти свято – продукти для великоднього столу та предмети особистої гігієни.

Бажаємо всім, хто у передвеликодні дні проявив милосердя до людей, які потребують особливої уваги та піклування, міцного здоров’я, щастя, достатку, душевного спокою і мирного неба.

 ВЕСЕЛИХ СВЯТ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора