A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід

Дата: 15.04.2022 20:38
Кількість переглядів: 1025

Фото без опису

З  метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, захисту прав дітей у таких сім’ях, запобігання їх безоглядності, безпритульності, правопорушенням серед неповнолітніх, 14 квітня  2022 року працівниками служби у справах дітей, фахівцем із соціальної роботи селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади Володимиром Семенюком  проведено черговий профілактичний рейд на території селища Іваничі, сіл Древині, Мишів, Соснина.

В ході проведення рейду обстежено умови проживання 18 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та проживають у  6-ти сім’ях. На момент обстеження у батьків відсутні ознаки алкогольного сп’яніння, умови проживання дітей задовільні, продукти харчування наявні. Визначено потребу  у видах допомоги кожній із таких сімей для забезпечення потреб дітей. 

Під час проведення заходу виявлено неповнолітню дитину, яка залишила місце постійного проживання, вжито заходів щодо її повернення в біологічну родину. Батьків попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За результатами інспектування сімей складено акти обстеження умов їх проживання, з батьками та дітьми проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану, ознайомлено із правилами перетину державного кордону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора