A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем працівника житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 20.03.2022 08:46
Кількість переглядів: 656

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначають День житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Сьогодні, в час війни, як ніколи раніше, робота працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення важлива та необхідна нашій громаді.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності спеціалістів, які працюють у цій сфері.

Працівники Виробничого управління житлово-комунального господарства невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, щоб тішили око прибрані та освітлені вулиці, ви не рахуєтесь з робочим часом і працюєте за будь-яких погодних умов.

Щиро дякую і працівникам сфери побутових послуг – нашим швачкам, перукарям, майстрам з ремонту взуття. Ваша праця нелегка, часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Зичу вам мирного неба над головою, Божого благословення, здоров’я на многії літа, благополуччя, миру, поваги й терпіння в нелегкій, але такій потрібній людям справі!

 

З повагою Іваничівський селищний голова

 Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь