A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Днями відбулась зустріч селищного голови Лідії Томашевської з начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександром Кралюком

Дата: 21.02.2022 09:46
Кількість переглядів: 971

Днями відбулась зустріч селищного голови Лідії Томашевської з начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександром Кралюком.

В ході зустрічі обговорювались питання щодо роботи з твердими побутовими відходами: організації збирання, виділення та роздільного збирання побутових відходів.

Обговорювалось питання про підписання угод з населенням щодо вивезення сміття від садиб, акцентувалась увага саме на заключенню угод з жителями сіл Іваничівської громади. Станом на теперішній час з населеням смт Іваничі заключено 1775 договорів, у сільських населених пунктах - 325 договорів.

Селищним головою ставилось питання про закупівлю за кошти природоохоронного фонду сучасного сміттєвоза на умовах співфінансування з селищною радою. Це дасть можливість ущільнити графік вивезення сміття, зокрема у сільських населених пунктах.

Начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександром Кралюком піднімалось питання щодо поводження з відходами підприємницьких структур громади та активізації роботи щодо виявлення порушень та направлення справ про адміністративні правопорушення на адміністративну комісію.

Також під час даної зустрічі узгоджувалось питання розробки, затвердження та погодження схеми санітарного очищення населених пунктів Іваничівської селищної ради. Селищною радою постійно здійснюється контроль за очищенням засмічених територій, зокрема на під’їзді до сміттєзвалища у смт Іваничі, бюджетом селищної ради передбачено кошти на встановлення відеоспостереженя на підїзді до сміттєзвалища.

Селищний голова доповіла, що розпорядниками коштів значно активізувалась робота по виготовленню документів на право користування земельними ділянками, котрі перебувають у комунальній власності.

За результатами зустрічі передбачено вирішення питань щодо обліку зелених насаджень, розробка технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок під зеленими насадженнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь