A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Небесна сотня – в пам’яті назавжди

Дата: 20.02.2022 17:39
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Минає вісім років від трагічних подій на Майдані, коли захищаючи  демократичні цінності, права і свободи людини, відстоюючи честь і волю України загинули активісти Євромайдану.

20 лютого біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» зібралися представники духовенства, представники влади, військовослужбовці, ветерани афганської війни, учасники АТО/ООС, працівники комунальних закладів, небайдужі жителі, щоб  вшанувати світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

Ритуал вшанування розпочався з виконання Державного Гімну України.

Благочинний Володимир-Волинської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій разом із священнослужителями Іваничівської громади відслужили панахиду за загиблими.

До присутніх звернулася селищний голова Лідія Томашевська, яка подякувала усім, хто долучився до вшанування пам’яті загиблих Героїв Майдану, і наголосила на тому, що українці повинні бути єдині в розбудові держави, за яку загинули Герої Небесної Сотні.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих  Героїв.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України  «Герої не вмирають».

Ангели Світла. Ангели Свободи. Вони  загинули за незалежність нашої держави, за честь, за волю, за право бути Українцем, і ціною жертовності показали, що український дух є незламним, а народ – нескореним.

Слава Українським Героям!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора