A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась робоча зустріч з представниками ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області»

Дата: 18.02.2022 16:31
Кількість переглядів: 1027

Фото без опису

З ініціативи селищного голови Лідії Томашевської відбулась робоча зустріч з представниками ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», участь у якій взяли Тарас Кучманич – заступник директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» з фінансово-економічних питань та Микола Барчук – головний інженер ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Також на зустрічі був присутній представник МП «Шлях», яке займається експлуатаційним утриманням доріг загального користування місцевого значення у колишньому Іваничівському районі.

Під час наради присутні підбили підсумки проведених робіт у 2021 році та окреслили плани щодо ремонту та утримання доріг у 2022 році.

Зокрема Лідія Томашевська порушила питання щодо ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення: дороги Іваничі-Долинка, Іваничі-Заболотці-Литовеж, вулиці Шевченка в смт Іваничі, частини дороги Іваничі-Бубнів в районі цукрового заводу, Древині-Лугове, Іванівка-Мишів, Соснина-Грибовиця.

Під час конструктивного діалогу було підтримано та погоджено наступні пропозиції селищного голови:

  • ремонт автомобільної дороги С 030301 Іваничі-Долинка провести у 2022 році, оскільки вона перебуває у незадовільному стані;

  • включити в проектно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт автомобільної дороги О 030320 Іваничі-Заболотці-Литовеж км 2+500 до км 11+700 Іваничівського району Волинської області відрізок дороги протяжністю 2,5 км, яка проходить через смт Іваничі (вул. Тарасова),  провести відкриті торги та виконати ремонт дороги усією протяжністю;

  • провести експлуатаційне утримання, зокрема ямковий ремонт вулиці Шевченка в смт Іваничі та частини дороги Іваничі-Бубнів в смт Іваничі (в районі цукрового заводу);

  • провести експлуатаційне утримання (грейдерування та часткове підсипання щебенем) доріг загального користування місцевого значення Мишів-Іванівка, Древині –Лугове;

  • провести ремонт автомобільної дороги С 030325 Грибовиця-Соснина;

Під час розмови також вдалось домовитись про проведення найближчим часом поточного ремонту  автобусної зупинки, що знаходиться  біля села Соснина.  

Лідія Михайлівна зазначила, що питання ремонту доріг є стратегічним для громади та підкреслила, що дороги загального користування місцевого значення перебувають в незадовільному стані, що створює незручності для жителів громади. В свою чергу представники ДП «СМАД у Волинській області» запевнили, що   реалізація планів, напрацьованих під час робочої зустрічі,  відбудеться у 2022 році.

Крім того, під час зустрічі представник МП «Шлях» прозвітував про хід виконання робіт по експлуатаційному утриманні дороги Іваничі-Бубнів, зокрема на перехресті дороги Іваничі-Бубнів та Мишів-Іванівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора