A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулась онлайн-нарада для фермерів та бджолярів щодо запобігання отруєнню бджіл та раціональне використання засобів захисту рослин

Дата: 18.02.2022 11:25
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

17 лютого у приміщенні селищної ради відбулася нарада у форматі онлайн на платформі ZOOM організована Міністерства аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнської асоціації громад та Всеукраїнського Конгресу фермерів. Основною темою заходу була налагодження співпраці з метою запобігання отруєнню бджіл та раціональне використання засобів захисту рослин.

Учасники мали змогу заслухати першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, Виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад, Голову Всеукраїнського Конгресу Фермерів Івана Слободяника, завідувачку сектору розвитку бджільництва управління тваринництва та племінної справи Департаменту аграрного розвитку Мінагрополітики Оксану Борейко.

В ході наради обговорено основні причини отруєння бджіл, заходи профілактики отруєння бджіл, обов`язки фізичних осіб та суб`єктів господарювання, які застосовують засоби захисту рослин, використання агрохімікатів, дотримання санітарного законодавства та правове регулювання захисту рослин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора