A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У Іваничівській громаді відбулись заходи з нагоди Дня Єднання України

Дата: 16.02.2022 12:38
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису

Відповідно до Указу президента України  16 лютого стає Днем Єднання України. Цей день започатковано з метою посилення консолідації українського суспільства, а також зміцнення його стійкості. Сьогодні на усіх будинках і спорудах України підняли державний прапор, та о 10:00 годині всією Україною пролунав Державний Гімн.

У Іваничівській громаді біля приміщення селищної ради зібралися військовослужбовці, духовенство, керівництво та жителі громади з нагоди Дня Єднання України.

Благочинний Володимир-Волинської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій побажав присутнім віри у серці та благословив на мир в Україні.

Селищний голова Лідія Томашевська зазначила, що задля подальшого успішного державотворення, всім нам потрібно об’єднатися навколо спільної мети. Лише в єдності дій та соборності душ ми досягнемо успіху, адже разом – ми сила. Сьогодні нашій країні знову випало випробування і ми щиро вдячні всім воїнам, які захищають нас від ворога та боронять Україну. А перед тими, хто віддав своє життя, схиляємо голови.

День Єднання – це не лише важливе національне свято, а й привід для того, щоб ще раз осмислити пройдений нашим народом шлях до державності, щоб зробити правильні висновки та взяти все цінне з історичного досвіду та разом йти до перемоги.

Україна згуртована та готова захищати свою свободу та незалежність. Тож наразі наше головне завдання - зберігати спокій та не піддаватися на провокації з боку агресора.

Любіть Україну! Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора