A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Нарада-семінар працівників закладів культури

Дата: 03.02.2022 17:08
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

3 лютого в КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту » відбулася нарада-семінар на тему «Позиціонування роботи закладу культури відповідно до вимог часу».

В. о. директора Лариса Недбайло проаналізувала роботу закладів культури за 2021 рік, зокрема, відмітила активну участь аматорських колективів в обласних та районному фестивалях, а також ознайомила з новою моделлю культурно - дозвіллєвого простору в громадах, яка розроблена в рамках проекту « Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади» та звернула увагу працівників закладів на дотримання карантинних вимог при проведенні культурно-мистецьких заходів з метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Художній керівник Світлана Сидчук та керівник народного аматорського фольклорного колективу «Горлиця» Галина Дорощук надали методичні рекомендації щодо підготовки та участі клубних формувань в основних заходах, які заплановані на І квартал 2022 року .

Продовженням наради став семінар про розвиток вокально-хорового мистецтва в клубних закладах , який мав дві складові - теоретичну та практичну.

Змістовні теоретичні та практичні заняття провели фахівці з хорового та вокального мистецтва – Світлана Тарасюк, керівник народного аматорського ансамблю народної пісні «Прибужжя» , Надія Ковальчук, керівник народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Чарівниця».

Під час їх проведення керівники колективів показали форми і методи розвитку та вдосконалення виконавської майстерності , поділилися творчим та виконавським досвідом роботи .

Обмін досвідом роботи залишається пріоритетним для удосконалення роботи як аматорських колективів, так і роботи клубних закладів в цілому.

Необхідно переорієнтувати роботу закладів культури таким чином, щоб у людей був доступ до послуг у сфері культури на належному рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора