A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

2 лютого 2022 року колектив Іваничівської дитячої музичної школи взяв участь в обласному семінарі для викладачів мистецьких шкіл

Дата: 02.02.2022 17:55
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

2 лютого 2022 року колектив Іваничівської дитячої музичної школи взяв участь в обласному семінарі для викладачів мистецьких шкіл на тему "Елементарні навики набору нот, створення музики та аранжування музичних творів засобами комп'ютерних технологій", який відбувся в онлайн режимі. Провів даний семінар провідний методист по роботі з мистецькими школами Обласного науково-методичного центру культури Волині Баранюк Ігор Іванович. 

Подана тема виявилась виключно корисним та пізнавальним матеріалом, який передбачає вироблення вкрай необхідних для роботи навичок та досвіду. 

Захід відбувся на належному організаційному і методичному рівні, з подальшим обговоренням і вивченням проблемних питань навчально-пізнавального характеру з даної теми. Зміст і форма проведення сприяли підвищенню фахового рівня викладачів, удосконаленню власної методики викладання, розуміння особистісного підходу до реалізації перспективних планів освітньо-виховної програми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора