A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід на території селища Іваничі

Дата: 18.01.2022 09:36
Кількість переглядів: 1590

Фото без опису

З метою організації роботи в зимовий період щодо соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, недопущення випадків загрози їх життю та здоров’ю, 17 січня 2022 року працівниками служби у справах дітей селищної ради Жанною Гринюк та Марією Маковською  спільно з фахівцем соціальної роботи Центру надання соціальних послуг  Аллою Іванчук проведено профілактичний рейд на території селища Іваничі.

В ході проведення заходу з'ясовано рівень забезпечення життєвих потреб 9 дітей, які виховуються у 3 сім'ях, та перебувають на постійному контролі в службі у справах дітей селищної ради по причині ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків.

Встановлено, що в цих родинах  не створено належних умов для проживання дітей,  троє батьків мали чітко виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Законних представників дітей попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.  В подальшому буде вирішено питання взяття цих сімей під соціальний супровід, з метою надання їм комплексу соціальних послуг для подолання кризових ситуацій.

За результатами здійснених інспектувань, складено акти обстеження умов проживання дітей, вжито дієвих заходів щодо соціального захисту  малолітньої дитини, згідно вимог чинного законодавства.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора