A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівський ліцей №2 – кроки на шляху до створення нового освітнього середовища

Дата: 17.01.2022 15:56
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

Сьогодні в нашій державі потрібна така школа, в якій будуть створені умови для розвитку і самореалізації кожної особистості, формування покоління, здатного «навчатися в продовж життя», створювати і розвивати цінності громадянського суспільства, і яка повною мірою зможе втілити в життя національну ідею «Нової української школи».

У Іваничівському ліцеї №2 імені Юрія Лелюкова у 2021 році засновником, Іваничівською селищною радою, було втілено в життя ряд проектів, які сприятимуть підвищенню якості освітнього процесу в закладі.

З ініціативи селищного голови  Лідії Томашевської  було придбано та встановлено відео спостереження на приміщенні школи вартістю 38 тисяч гривень.

Для Іваничівського  ліцею №2 є дуже важливим забезпечити підвезення учасників освітнього процесу до закладу,оскільки тут діти підвозяться із сіл Древині, Лугове та віддалених вулиць смт Іваничі. В минулому році на ремонт та утримання шкільного автобуса було профінансовано з бюджету селищної ради 35,5 тис.грн.

В рамках реформи системи освіти і запровадження концепції нової української школи придбано обладнання  для  кабінету початкового навчання 1 класу: парти і стільці –на суму  17500 грн., телевізор – 14184грн., ноутбук - 17490 грн.

В ліцеї організовано інклюзивне та індивідуальне навчання дітей з особливими потребами, тому виникла потреба у створені ресурсної кімнати: з місцевого бюджету виділено 10тис. грн.  для її облаштування. 

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій для  закладу було виділено 100 тис. грн.  і було придбано: мотокосу бензинову, 2 акустичні системи, мікшерний пульт, радіосистему з мікрофоном, 2 стійки для мікрофонів, 2 стійки для акустичної системи, ноутбук, 2 телевізори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора