Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід на території сіл Мишів та Соснина

Дата: 14.01.2022 09:05
Кількість переглядів: 1184

Фото без опису

З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, 13 січня 2022  року працівниками служби у справах дітей, Центру надання соціальних послуг   селищної ради спільно з представником органів Національної поліції  здійснено виїзд на територію сіл Мишів та Соснина.

У ході проведення рейду проведено обстеження умов проживання 4 сімей, в яких виховується 12 дітей,  з них 9 дітей перебувають  на обліку в службі у справах дітей, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах.

З’ясовано, що після розгляду стану виконання батьківських обов’язків трьох батьків стосовно 9 дітей  на засіданнях комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету селищної ради, батьки усвідомили реальну загрозу відібрання у них дітей.

Тому на момент обстеження в житлових помешканнях цих родин було прибрано, тепло, наявні продукти харчування та зварені страви, зовнішній вигляд дітей задовільний.

З батьками дітей в чергове проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення вживання алкогольних напоїв тощо.

Членами рейдової групи перевірено інформацію стосовно зловживання  алкогольними напоями жителькою села Соснина, не забезпечення  нею  належних умов для проживання чотирьохрічної дитини. Встановлено, що на час візиту в сім’ю Г.,  ознаки алкогольного сп’яніння у матері відсутні,  дитина забезпечена усім необхідним для гармонійного  розвитку, в кімнатах тепло та чисто. Гр. Г. не заперечувала, що нещодавно святкувала з друзями день народження дочки. Службою у справах дітей Іваничівської селищної ради буде забезпечено здійснення постійного контролю за умовами проживання та виховання малолітньої дитини в даній сім’ї.

За результатами проведення рейдового заходу складено відповідні акти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора