A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вихованка гуртка «Флористика та живопис» - переможець обласного конкурсу « Волинська різдвяна містерія»!!!

Дата: 14.01.2022 09:02
Кількість переглядів: 516

 Фото без опису

12 січня в Обласному науково-методичному центрі культури (директор Л.Рожнова) відбулося підбиття підсумків обласного конкурсу звичаєво-традиційної атрибутики різдвяно-новорічних свят «Волинська різдвяна містерія».

Конкурс проводиться  з метою відродження народних традицій, вивчення, збереження та популяризації звичаїв та обрядів, пов'язаних зі святкуванням Різдва Христового, Нового року, Водохреща, розвитку духовності, виховання дітей та молоді на зразках традиційної народної культури, виявлення найбільш талановитих учасників, зацікавлення декоративно-прикладним мистецтвом, підвищення рівня знань та розвитку творчих навиків.

На конкурс було представлено 106 творчих робіт, з них у номінації «Різдвяна атрибутика» – 20 та «Декоративна композиція» – 86. Згідно рішення журі, 28 учасників нагороджено дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня, всі інші – подяками за участь. Також журі конкурсу відмітило високу майстерність авторів, творчий підхід, поєднання традиційних атрибутів з новими техніками і сучасними матеріалами.

Дуже приємно, що професійне журі конкурсу відмітило високий рівень робіт вихованців гуртків нашого Центру та присудило Олександрі Бучман, вихованці гуртка «Флористика та живопис»,  у номінації «Декоративна композиція» за малюнок на склі «Різдвяна ніч»  2-ге призове місце.

Вітаємо Олександру та керівника гуртка Ірину Полякову з перемогою!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора