A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

СПІЛЬНИЙ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ РЕАЛІЗОВАНО

Дата: 11.01.2022 11:09
Кількість переглядів: 1960

Фото без опису

В рамках німецько-українського проекту «Пакет солідарності громад при пандемії коронавірусу» від Сервісної служби «Міста у Єдиному Світі» Engagement Global, який фінансується Федеральним міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини, було отримано нове дороговартісне обладнання для КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня», а саме: ультразвуковий пристрій Mindrey DC-60 Expert with x-insinght з набором датчиків, включаючи Convex- Зонд C6-2, Лінійний Зонд L13-3, Single Chrystal Phased Array Зонд SP1-5N, Ендо / гінек.  Зонд  (прямий), витратні матеріали (гель), а також пульсоксиметр  Beurer PO 35 (5 штук), обладнання для контролю центрального венозного тиску Visocor OM 60 (10 штук), пірометр: безконтактний клінічний термометр Color SoftTemp 3 Х 1 інфрачервоний (5 штук). 

Іваничівською селищною радою та представниками громади Ерцхаузен  проведена спільна тривала та складна робота над проектною заявкою, яку німецькими партнерами було подано до Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини. Завдяки даному проекту придбано обладнання на суму 28 тисяч 645 євро. В Україні вартість такого УЗД апарата з набором датчиків становить 1 460 000 грн.

Усі прилади доставлені в Україну як гуманітарна допомога та перейшли у власність  КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

У часи пандемії коронавірусу дане обладнання є необхідним та важливим. Використання сучасного УЗД апарата дасть можливість точно, швидко та якісно визначати хворобу та запобігати постковідним ускладненням.

В ході онлайн-зустрічі, що відбулась днями, селищний голова Лідія Томашевська висловила вдячність німецьким партнерам, а саме бургомістру громади Ерцхаузен Клаудії Ланге та відповідальному за українсько-німецьку співпрацю Хубертусу Рідлу, депутатському корпусу Ерцхаузена та команді Сервісної служби «Міста у Єдиному Світі» Engagement Global за всебічну підтримку у реалізації даного проекту. Також селищний голова відзначила й проведену роботу депутатом районної ради Інною Хільковець та депутатом селищної ради Ігорем Морозом, щодо організації транспортування даного обладнання з міста Ерцхаузена в Іваничівську громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора