A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Створення умов для підвищення якості освітнього процесу в Мишівському ліцеї

Дата: 11.01.2022 10:43
Кількість переглядів: 1078

Виконуючи вимоги Закону України «Про повну загальну середню освіту», Іваничівська селищна рада забезпечує створення умов у закладах освіти для організації якісного освітнього процесу, однією із складових якого є матеріально- технічне забезпечення.

У 2021 році  у комунальному закладі загальної середньої освіти «Мишівський   ліцей»  першочерговим завданням було продовження робіт з капітального ремонту спортивного залу, які виконані на суму 287 340 грн та будуть продовжені у 2022 році.

Велика увага у комунальних закладах   громади приділяється проектам з енергозбереження. У Мишівському  ліцеї в минулому році за кошти місцевого бюджету було придбано 12 пластикових вікон (на суму 42 162 грн), які встановлені в коридорах школи.

В ліцеї організовано інклюзивне та індивідуальне навчання дітей з особливими потребами, тому виникла потреба у створені ресурсної кімнати: з місцевого бюджету виділено 5 тис. грн.  для її облаштування. 

З метою забезпечення підготовки школи до нового навчального року  було виділено кошти на матеріали для проведення поточного ремонту  приміщення закладу – 6 тис. грн.

В рамках реформи системи освіти і запровадження концепції нової української школи придбано обладнання  для  кабінету початкового навчання 1 класу: парти і стільці –на суму  8750 грн., телевізор – 14184грн., ноутбук - 17490 грн., та письмовий стіл -  2200 грн.

Поновлено кухонне обладнання: замінено мийки в харчоблоці та придбано мікрохвильова піч (спонсорським коштом).

У 2021 році  для  забезпечення підвезення учнів до школи було профінансовано 11396 грн. для ремонту та технічного обслуговування шкільного автобуса.

Крім того, на днях закладу передано снігоприбиральна машина вартістю 17 200грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь