A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Забезпечення якісного освітнього процесу в комунальному закладі загальної середньої освіти «Соснинський  ліцей імені Сергія Байдовського» Іваничівської селищної ради

Дата: 05.01.2022 10:10
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Іваничівська селищна рада є засновником закладів освіти у нашій громаді.  І відповідно до Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»  засновник  відповідає за «… забезпечення здобуття повної загальної середньої …. у комунальних закладах освіти, створення необхідних умов для виховання дітей та молоді, розвитку їхніх здібностей, трудового навчання, професійної орієнтації, продуктивної праці учнів….». Тому питання матеріально – технічного забезпечення  освітнього процесу є першочерговим завданням для селищного голови.

Так, у 2021 році  у комунальному закладі загальної середньої освіти «Соснинський  ліцей імені Сергія Байдовського»  Іваничівської селищної ради було  завершено  утеплення фасаду головного корпусу.

На першочерговому контролі селищного голови  питання  організації харчування школярів: проведено поточний ремонт харчоблоку та придбано витяжку та матеріали для її встановлення.     

З метою забезпечення підготовки школи до нового навчального року  було виділено кошти на матеріали для проведення поточного ремонту  приміщень закладу, придбано новий газовий лічильник та відновлено  каналізаційну  систему.

В рамках реформи системи освіти і запровадження концепції нової української школи придбано обладнання  для  кабінету початкового навчання 1 класу: парти і стільці, телевізор, ноутбук та письмовий стіл.

Окрім того, днями закладу було передано снігоприбиральну техніку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора