A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Сповіщення про перевірку кредитної історії — у Дії. Тепер, якщо хтось перевірятиме вашу історію або візьме кредит, ви отримаєте пуш

Дата: 05.01.2022 09:56
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

Задля попередження нових випадків шахрайства, команда Мінцифри запускає в Дії важливу послугу для захисту українців — push-сповіщення про нові кредити.

Функція працює за замовчуванням. Оновлювати застосунок не потрібно.

Перевірка кредитної історії — обов’язкова при оформленні кредиту. Тепер, якщо хтось перевірятиме вашу історію або візьме кредит, ви отримаєте пуш.

Завдяки новій послузі в Дії допоможемо українцям захиститись від кредитних шахраїв, зберегти кошти та бути захищеними від інших махінацій.Адже щодня до Кіберполіції надходять сотні звернень від українців про те, що на них незаконно оформлюють кредити.

Якщо в Дії приходить пуш, що на вас взяли новий кредит, а ви його не відкривали, то можна буде одразу в застосунку перейти за посиланням до Бюро кредитних історій та написати скаргу. А якщо побачите сповіщення, що, наприклад, банк перевіряє вашу кредитну історію з метою відкрити кредит, ви можете зв’язатись з установою для з’ясування деталей.

Також цифровий паспорт є набагато безпечнішим за паперовий. Адже більшість випадків кредитного шахрайства відбуваються саме з паперовими паспортами, які легко відксерити та комусь передати.

Послугу Міністерство цифрової трансформації впроваджує разом з Українське бюро кредитних історій. Це установа, яка займається збором, зберіганням, обробкою та наданням кредитних історій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора