A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У Центрі обслуговування платників Іваничівської ДПІ проводять усне консультування громадян щодо права на одноразове добровільне декларування

Дата: 04.01.2022 09:49
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Усне консультування громадян щодо права на одноразове добровільне декларування – серед пріоритетних завдань іваничівських податківців. Для діалогу з громадянами у Центрі обслуговування платників Іваничівської ДПІ облаштовано тематичний стенд.

Разом з тим, кожному відвідувачу Центру обслуговування платників пропонують ознайомитися з презентаційними та інформаційними матеріалами на вебпорталі ДПС України.  

«Колективні та індивідуальні зустрічі з платниками допомагають поінформувати широке коло громадян про запропоновану державою податкову амністію. Під час спілкування обговорюємо особливості одноразового добровільного декларування та пропонуємо громадянам скористатися можливістю задекларувати активи, що придбані за кошти, з яких не сплачено податки. Як правило, наші співрозмовники просять детально роз’яснити положення щодо сплати збору з одноразового добровільного декларування», - зазначає начальник Іваничівської ДПІ Світлана Швигар.

Нагадаємо, що у рамках податкової амністії запропоновано три ставки збору з одноразового добровільного декларування: 5% загальна ставка, 9% для закордонних активів та 2,5% - для декларування активів у вигляді ОВДП. Як альтернативу платник податків може обрати ставку 6%, 11,5%, 3% відповідно зі сплатою податкового зобов’язання трьома рівними частинами щорічно.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови сплати одноразового збору з одноразового добровільного декларування, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків.

Потенційні декларанти можуть ознайомитися з положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.  

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора